OM ASCANIUS BYG

Jysk kvalitet og service når det er bedst

Et nordjysk tømrerfirma beliggende i Hjørring

Vores opgaver er hovedsageligt på Sjælland, primært København og omegn. Virksomheden havde opstart i 2018 og har siden varetaget mange opgaver af forskellige størrelser.

Vi er tilgængelige for både private, erhverv og det offentlige.

Vi respekterer dig og dit hjem og sørger for, at der er pænt og rent når vi går derfra igen. En ryddelig arbejdsplads bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Vi kræser om detaljen

Som kunde hos os får du ikke bare en leverandør, men en samarbejdspartner. Vi er professionelle og går op i vores håndværk – og det kan mærkes fra indledende samtale til færdigt projekt. Vi kræser om detaljen, og vi garanterer, at alt kommer til at stå snorlige.Vi går til alle opgaver med samme iver, og vi gør ingenting halvt. Ligegyldigt, hvilken opgave du hyrer os til, kan du forvente et knivskarpt resultat, hvor der er taget hånd om alt. Det er de små detaljer, der udgør det samlede resultat.

Vi ser mulighederne

Intet er umuligt, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi ser mulighederne i dit projekt, og vi imødekommer udfordringer med oprejse pande. Derfor får du heller aldrig at vide, at en opgave er for kompliceret – hvis der er bump på vejen, navigerer vi udenom i samråd med dig.Hos os får du en løsning, der er skræddersyet til at imødekomme dine ønsker og behov. Uanset opgavens omfang, går vi til dem med en stålfast holdning til, at den kan og skal løses – og det giver dig en tryghed som kunde.

Vi imødeser dine behov

Vi er bevidste om, at du hyrer os for at få opfyldt dine ønsker. Derfor forsøger vi heller ikke at prakke dig andre løsninger på, fordi de er nemmere at løse. I samråd med dig finder vi frem til den absolut bedste løsning for din ejendom.Vores succeskriterie er, at du bliver tilfreds med vores arbejdet – og vi er først færdige med en opgave, når det er lykkes. Derfor tilbyder vi også alt fra mindre specialopgaver til hele entrepriseprojekter, hvor vi står for at samle alle tråde med de involverede parter.

Vi respekterer dit hjem

Når du vælger os, får du en seriøs og professionel samarbejdspartner, der respekterer dit hjem. Du kan altid være sikker på, at dit hjem er pænt og rent, når vi er færdige med en opgave. En ryddelig arbejdsplads sikrer et godt arbejdsmiljø, ligesom du naturligvis skal kunne bruge dit hjem, som du plejer, imens vi arbejder.Samtidig tager vi altid udgangspunkt i den eksisterende ejendom, når vi udarbejder en løsning – uanset, om der tale om køkkenmontering, tagrenovering, tilbygning eller et andet af vores specialområder. Vores succeskriterie er, at du bliver tilfreds med vores arbejdet – og vi er først færdige med en opgave, når det er lykkes. Derfor tilbyder vi også alt fra mindre specialopgaver til hele entrepriseprojekter, hvor vi står for at samle alle tråde med de involverede parter.

Kontakt os

Fortæl os om din opgave

Vi kan hjælpe med alle former for tømrer- og mureropgaver lige fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringsprojekter.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.

Bliv kontaktet

Du vil få svar indenfor 1-3 hverdage efter at du har kontaktet os. Vi vil sammen gennemgå omfanget af dit projekt og dernæst aftale et tidspunkt for opstart af projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.